25/6/12

TU CUERPO EN EL AGUA (by Canela y Robert Martex)





"Nits senceres hem vaig passar desperta observant la teva pell submergida a l'aigua.
Les teves mans segures i tembloroses a l'hora, recorrent les teves propies corves.
Admirava la teva delicadesa al ensebonar-te el cas.
Envejava el sabor i l'esponja que començaven acariciant els teus braços per continuar per el teu pit, la teva esquena, la teva panxa... per acabar impulsiva allà on la meva mirada no arribava, aconseguint de tu sutils moviments i arquejos de la teva esquena. Moviments acompanyats de gemecs que sovint interpretava amb la meva veu a falta de poder escoltar la teva.
Quin plaer observar-te desde la meva finestra totes aquelles nits en que la lluna complicement il·luminava la teva imatge permeten-me veure't en la foscor de nits intenses."






"Noches enteras me pasé despierta observando tu piel sumergida en el agua.
Tus manos seguras y temblorosas a la vez, recorriendo tus propias curvas.
Admiraba tu delicadeza al enjabonarte el cuerpo.
Envidiaba al jabón y la esponja que empezaban acariciando tus brazos para continuar por tu pecho, tu espalda, tu barriga.. para terminar impulsiva allí donde mi mirada no llegaba, consiguiendo de ti sutiles movimientos y arqueos de tu espalda. Movimientos acompañados por gemidos que a menudo interpretaba con mi voz a falta de poder escuchar la tuya. 
Que placer observar-te desde mi ventana todas esas noches en la que la luna complaciente iluminaba tu imagen, permitiéndome verte en la oscuridad de noches intensas."







No hay comentarios:

Publicar un comentario